Flamberad rostas med calvadossås och varm svamp- & ostsallad
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 skivor rostas á 150 g
  • 1 tsk salt
  • 2 krm nymald svartpeppar
  • 2 msk calvados
  •  
  • Sås
  • 2 msk strösocker
  • 2 dl rött vin
  • 2 msk kalvfond
  • 2 dl vatten
  • 1 krm nymald svartpeppar
  • 1 tsk majsstärkelse
  • 1 msk calvados
  • 1 tsk smör
  •  
  • Rösti
  • 750 g potatis
  • ½ tsk salt
  • 1 krm nymald svartpeppar
  • 1 msk smör
  •  
  • Svampsallad
  • 1 stort syrligt äpple
  • 1 rödlök
  • 300 g kantareller
  • 2 msk smör
  • 100 g allerum XO eller västerbottenost fintärnad
  • 1 påse babyspenat ( 80 g)
  • 2 krm salt
  • 1 krm nymald svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.