Florentinsk bergtunga
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 0,8 kg
  • bergtungsfiléer
  • 1 st
  • citron
  • salt och peppar
  • fryst bladspenat
  • 1 st
  • gul lök
  • 2 klyfta(or)
  • vitlök
  • 2 msk
  • vitt vin
  • salt, peppar och socker
  • olja och smör
  • 1 msk
  • smör
  • 0,5 st
  • gul lök
  • 1 msk
  • färsk timjan
  • 1 msk
  • mjöl
  • 3 dl
  • mjölk
  • 2,5 dl
  • grädde
  • 1 dl
  • parmesan
  • 2 st
  • äggulor
  • salt och peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.