Mörk chokladbottenmedvitchoklad, limeoch mascarponekräm toppad med tryfflar och hallon. Ibland får jag ett sådant omåttligt begär efter choklad, ni vet något riktigt mastigt och sött bakverk fullt med ljuvlig choklad
Muffinsen fylldes med vaniljkräm, vitchokladoch jordgubbar och då kan man nästan inte misslyckas. Jag har samma grundrecept i alla ljusa muffins och sedan fyller jag med olika bär, choklad, kryddor som kardemumma och kanel eller som här med vaniljkräm, bär ochchoklad
Garnera med vispad grädde som du spritsar ut i små klickar, toppa med halva jordgubbar och maränger. Vispa färskost och crème fraiche till en slät smet, tillsätt den avsvalnade chokladen
Och ni kan nog bara räkna med att det kommer fler cheesecake recept framöver haha. Bara häromdagen publicerade jag ett recept på en riktigt god salt karamell cheesecake med en krispig jordnötsbotten
Servera glassen med extra färska jordgubbar, grädde, chokladlarn eller vad du vill. Mixa eller mosa jordgubbarna och rör ned i glasskrämen tillsammans med jordgubbspulver
Somrigt, sött och alldeles underbara. Grovhacka 100 g vitchoklad. Smält 100 g smör i en gryta, när smöret är smält häller du ner den vitachokladenoch låter den smälta i det varma smöret. Vispa 2 ägg och 2 dl strösocker vittoch poröst. Rör ner smör- ochchokladblandningen samt 1/2 dl vatten i äggsmeten. Blanda 3 dl vetemjöl, 1 tsk bakpulver och 1 tsk vaniljsocker i en skål. Skiva färska jordgubbar (1-2 per muffins) och fördela dem i muffinsen. 2 ägg och
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.