En rätt som passar både för fest och en vanligsöndagmiddag. Salta och peppra. Skiva mozzarellan. Snittafilén längs med (men inte helt igenom) och banka ut den med en köttklubba
Förra gången använde jag cambozola och serverade med en krämigkantarellrisotto, men den här gången använde jag blå/vit mögelost och lät det fyllda köttet puttra ilite grädde efter stekningen
En värmande pasta med krämig sås av fläskfiléochchampinjonerfick det blitillmiddag. Solen har varit framme men blåsten ute är verkligeniskall så jag har hållitmiginomhus med tända ljus ochlite kökspyssel idag
Idag har båda barnen haft kompisar här efter skolan, och sen har det varit en sån där kväll då hela familjen är trötta, hungrigaochgrinigainnan maten stod på bordet
Perfekt helgrätt och perfekt bjudrätt med allt i en gratäng. Färskosten kan du byta tilldinfavorit. Jag älskar rotfrukter och det är speciellt gott såhär på hösten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.