Vi helstekte en fläskfilé i ugnen, den fick puttra i en sås på grädde, lök och champinjoner och mot slutet av stektiden fyllde vi köttet med salami och cambozola
Till detta fick det bli en krämig gorgonzolasåsmedfläskfilé och champinjoner. Börja med att skiva fläskfilén i strimlor och stek i panna till den blir genomstekt
finhackad persilja att garnera med. Gorgonzolasås. Servera med god sallad. Putsa fileerna och skär dem i centimetertjocka skivor och bryn skivorna tillsammans med smör i stekpanna, någon minut på varje sida
Stek fläskfilén och krydda den med salt och peppar. Ansa och skär fläskfilén i strimlor. Men jag ska inte klaga, jag har haft underbart väder med en massa sol och bad
Grillad fläskfilémed ädelostsås & potatisgratäng. Eftersom solen har skinit hela dagen blev det såklart grillning, nämligen en fläskfilé som legat i marinad under natten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.