Fläskfilé med Ädelostsås och rostade Grönsaker
Birgitta Höglund´s Mat
Birgitta Höglund´s Mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 dl riven Gräddädel
  • 1 dl finhackad Purjolök
  • 2 msk Smör
  • 3 dl Grädde
  • 1 dl Vitt Vin
  • 1 tsk Ekologiskt Buljongpulver
  • 1 tsk Vit Balsamvinäger
  • 1 tsk torkad Dragon
  • 1 tsk torkad Persilja
  • ½ Blomkålshuvud i buketter
  • 1 orange Paprika
  • 2 stora Vitlöksklyftor
  • 2 msk smält Smör
  • och
  • 15-20 minuter Servera sås och grönsaker till stekta Fläskfilémedaljonger.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.