Fläskfilémedaljonger. Krydda varje filé med salt och peppar. Servera fläskfilémedaljongerna i gräddsås tillsammans med råstekt potatis och grönsaksplock
Salta och peppra ankbrösten och lägg dem med skinnsidan ner i en ordentligt varm stekpanna. Blanda apelsinjuice, gelé, portvin och senap med juicen i kastrullen
Servera sås och grönsaker till stekta Fläskfilémedaljonger. Ädel sås till medaljonger. Du kanske tänkt på att jag då och då skriver att jag ätit middag med G
Hjortfilé med potatisterrin, lingonpuck och portvinsås. En sak som retar mig är att jag köpte en färsk mejramsplanta som jag verkligen pysslade med för att hålla liv i till nyårsaftonen, den skulle pynta upp det hela lite
Skär upp köttet i lagom stora skivor, tänk ungefär fläskfilémedaljong. Blanda även ihop såsen, med grädde, soja, sweet chilisås, dijonsenap, tomatpuré och salt och peppar
Den har varit med förr, men tål att upprepas. Portvinsås. Hummersoppa fylld med räkor, dill, västerbottenost, krasse, ramslöksolja samt syltad rödlök & fänkål
Varmrätten var av buffétyp och dels så fanns det korv och hamburgare från Waitrose, men också hemmamarinerade kycklingben, i en variant på denna marinad, och marinerad fläskfilémedaljongermed citron, timjan, rosmarin och lite honung
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.