Fläskfilémedaljonger med portvinsås
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 900 g fläskfilé
  • Salt
  • Peppar
  • Smör
  • 400 g färska champinjoner
  • 12 skivor bacon
  •  
  • Portvinssås
  • 2 msk smör
  • 1 1/2 msk vetemjöl
  • 3 dl sky + vatten
  • 1 msk kalvfond
  • 1-1 1/2 dl portvin
  • Salt
  • Peppar
  •  
  • Potatis- och broccoligratäng
  • 2 gula lökar
  • Smör
  • 2 1/2 dl buljong (vatten + tärning)
  • Salt
  • Peppar
  • 250 g broccolibuketter
  • 750 g kokt potatis
  • 200 g riven cheddarost
  • 4 ägg
  • 3/4 dl mjölk
  • 3/4 dl mellangrädde
  • 1 påse mandelspån

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.