rikligtmedpaprikapulver. Det är en såhimlarnssmarrig kall såssomvi serverar er idag, en såssomni säkert kan ha på många mattallrikarochsominte kräver några konstigaingredienser
De ser lite ut och är nog besläktade med makroner men tar inteså lång tid att göra eftersom de inte behöver liggaochvila eller silas flera gånger som makroner
Någon av er somvaritiväg på nåt sånt kanske. Servera medrisSå gott så man kan äta såsenmed sked. Lägg dem i en ugnsfast form och blanda alla ingrediensernatillsåsen
Lägg dessutomtilllite bacon så har man en fullträff. Mina barn älskar kombinationenkycklingoch curry och hur smidigt är det inte att kombinera dessa två i en pastagratäng
Hur man gör en god gräddsås eller lyckas med pepparkakshuset… Jag blir lätt förblindad många gånger då jag läser kommentarerochverkligen ser vad det är ni uppskattar här på kryddburken
Champinjonersom får steka i smör blir gott tillköttfärslimpan. Lägg brödskivorna på ett fat medlite kant så att de får plats utan att ligga för mycket omlott
Då spadet somkommer ur färsen är genomskinligt- då är limpanfärdig. Ditin satte jag svamp-lök-bacon-persiljablandningen, och stängde sedan igenfickansåingenting av fyllningen syntes
När det får puttra tillsammansmed kryddor ochtomatsåsensåblir den såfantastiskt god. Perfekt nu ijanuari då man kanske har ont om pengar ochvill kunna ha matlåda medsigtill jobbet
Lägg en bitmed gelé i botten på krustaden och sedan en litenbit ädelost. Gratinerai 3 minuter på 200 grader tills man ser att osten smält något. 12 st krustader - 3 var. 50 g rödvinbärsgelé. 50 g ädelost från Jämtland (jag använde Kvibille gräddädel)
Ett gäng färgglada grönsaker, typ pasta, Keso, olivolja, en burk tonfiskoch gärna ett gott bröd blir en god salladsmåltidsom håller mig mätt en hel eftermiddag
Lök hackades och purjo strimlades för hand - vitkålen enklast att strimlamed matberedare. Stek vitkålen mjuk, så den ångar av ordentligt, lägg i kastrullen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.