Lyft upp sparrisen och lägg den på ett fat med en bit hushållspapper. Vispa äggulorna, citronsaft, vatten och salt i en kastrull på medelvärme eller i ett varmt vattenbad
baconlindadsparris,. Nu på sommaren så är det hur gott som helst att äta sparris när de är sådär söta och späda och i vår familj försöker vi äta sparris så ofta det går på sommaren
För alla er som legat sömnlösa sedan i fredags, och undrat vad Najni egentligen hittade på för middag den där kvällen, med ramslökspesto som givet inslag, kommer svaret här
Krydda fläskytterfilénmed liiite salt, vitpeppar samt örtkryddor genom att gnida in kryddorna. Linda baconskivorna runtom hela fläskytterfilén och lägg sedan i formen
Servera med kokt potatis och i kväll hade vi sparris till. Denna rätt har vi lagat en gång innan och det låter kanske lite mysko med rödvin, bacon och torsk men det är en otroligt god sammansättning
Jag vill ha mitt nötkött mediumstekt och steker du skivor i stekpannan går det fort. Till det serverade vi förvällt (lättkokt) färsk grön sparris som vi lindade in i bacon och stekte på hög värme tills baconet fått färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.