Det har cirkulerat runt en del recept på pulled pork i matbloggsvärlden men jag körde på Tina Nordströms recept som hon körde i sitt nya program "Tina på besök"
Serverat och klart Pulled porkpå picnicbog. Pulled Pork har jag tänkt att göra länge. God mat, promenad i Göteborgs bästa väder (regn) och sedan gofika innan vi tog den långsamma spårvagnen genom stan hem i fredagsrusningen
Näst på tur står nog vildsvinsburgare, och de ska så klart grillas. Jag har lagat pulled pork en gång tidigare och då från grunden, riktigt från grunden
Det jag satsade på var en kombination av GodaMiddans FooledPork, Gaashuds Pulled Jackfruit och Serious Eats Kansas Style Barbequesauce med en rejäl touch av vad jag själv tyckte lät vettigt och gott
Det är flera veckor sedan jag lagade pullled porkpå bogbladsstek. Men, eftersom det var första gången jag lagade pulled pork, ville jag hitta en lagom nivå, något att kunna utgå ifrån vid kommande tillagningstillfällen
I fredags firade jag och Sebbe med lite Pulled Pork gjort på picnic bog. En perfekt söndagsmiddag som du förbereder på morgonen och låter stå i ugnen hela dagen medan du kan slappa i soffan
Pulled pork, den dragna grisen. Ett kött som steks i ugnen flera, flera timmar på låg ugnsvärme. kebabrulle som här, eller som pizzapålägg, som tacos istället för färs
Pulled pork. Lägg på köttet. En flaska coca cola fungerar också i en pulled pork. Lägg på locket, sätt slow cookern på låg värme och låt koka klart, cirka 10-12 timmar
Är man sugen på en chili och vill välja att göra den vegetarisk så är detta ett bra alternativ. Jackfruiten gör att man får en ”schysst” känsla i chilin
Tänk bara på att köpa jackfruit i saltlag och inte den i söt sirap. Pulled pork görs ofta på fläskkarré som har tillagats länge på låg temperatur, antingen i gryta på spisen eller i Crock Pot
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.