Herbes de Provence (krydda) efter smak, 1- 2 msk kan vara lagom. Grädda i ugnen 60 minuter, lägg över grillfolie efter ungefär hälften av tiden för att undvika bränd yta
Smula jästen i en bunke, tillsätt därefter vattnet o rör tills jästen har löst sig. Tillsätt fiberhusken o låt det svälla ca fem minuter, det ska tjockna till
Det första "basbrödet" innehåller olivolja och havsalt, det andra är smaksatt med soltorkad tomat och oregano och den tredje med svarta oliver, rosmarin och timjan
– Kokosmjöl (1,5 dl). – Mandelmjöl (3,5 dl). 1,5 dl. 3,5 dl. Den här texten kommer från Hälsa som livsstil. Idag åker jag på semester i en vecka och ska passa på att koppla av ordentligt så därför kommer det inte bli något bloggande innan jag är tillbaka igen
Tillsätt olivolja, honung och salt och blanda ytterligare. Tillsätt sedan fiberhusk, låt svälla i 5-10 min. Låt jäsa under bakduk i 1,5-2 timmar. 1-1,5 tsk salt
2 dl glutenfria havregryn (jag kör alltid på Sempers). Fördela ut 4-5 degklumpar på plåten och forma till frallor med hjälp av en gaffel. 2 dl glutenfria havregryn (jag kör alltid på Sempers)
Vill man ha gott glutenfritt bröd gäller det att baka det själv, annars står jag över. Det bygger på ett gammalt recept jag körde med mycket förut, som jag tappat receptet på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.