Vi köper ibland ett kilo zucchini i affären och gör två långpanneplåtar medzucchinirundlar i olja som man sedan kan ha som tillbehör till kött eller kycklingrätter, i en pasta eller en god sallad
Tillsätt zucchiniskivor och blanda runt i skålen med växtmjölken. Godast är de när de fortfarande är varma från stekningen, man kan äta dem som de är eller servera med en god dippsås till
Ibland blir det LCHF, ofta blir det IFD-kost, ibland blir det raw-food, titt som tätt blir det Nordisk kost, Medelhavskost, vegetariskt eller vegan, och emellanåt blir det någon lite mer onyttig sötsak
Skrapa ur kärnor och lite av köttet med en sked. Lägg upp squash-halvorna på en plåt med aluminiumfolie och ställ in i ugnen i 175°C i ca 10 minuter. Ställ in i 225°C i cirka 15-20 minuter. 2 stora zucchini
Varva skivorna av zucchini, aubergine och tomat i en ugnssäker form och krydda med salt och peppar. Skär auberginen och zucchinin i tunna skivor och stek dem i olivolja
Lightly sprinkle one side of zucchini with salt, then flip, and sprinkle with remaining salt. Make sure not to over roast or zucchini will break during rolling
MOROTS/ RÖDBETS/ZUCCHINIBIFFARMED HALLOUMI. Såsen kan man ha antingen turkisk/grekisk yoghurt, creme fraiche och t o m naturell kvarg i, brukar dock inte ta enbart kvarg utan blanda med något av det andra
Täck eventuellt med folie om brödet börjar få för mycket färg. Mixa zucchini och ägg länge. 1 medelstorZucchini, urgröpt och skalad. 1 msk färsk hackad Timjan och 2-3 Vitlöksklyftor. Klä en 1,5-liters form med bakplåtspapper. Grädda ca 50-60 minuter. 1 medelstorZucchini, urgröpt och skalad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.