-) så att det skulle passa oss perfekt. Ända sedan barn har jag älskat revbensspjäll och framför allt tunna och med åren tycker jag bäst tunna babyspjäll
Today, I give you a real barbecue classics, babybackribs with glaze. Idag bjuder jag på en riktig grill klassiker som äts med fingrarna, babyribs med glaze
Låg temperatur, 120-140 ºC. Lång tid (för revben ca 3-5 timmar). Justera ventilerna så att temperaturen blir stabil runt 120-140 ºC. Köttet är klart när det lätt släpper från benen (3-5 timmar total tid). 2-3 kg revben
Jag älskar revben - Ribs. Rotfrukter - efter tycke, delade i bitar. Sätt in ribsen i mitten av ugnen medan du förbereder grönsaker/rotfrukter och potatisen
I torsdags när jag flög hem till Sverige (well, Kastrup) passade vi på att besöka Emporia-gallerian vid Hyllie när mamma och pappa hämtade mig från tåget
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.