ta fram salsan. Torka av pilgrimsmusslornamed hushållspapper. TipsAtt göra egen majonnäs är enkelt, se bara till att alla ingredienser har samma temperatur och börja med att tillsätta oljan droppvis
Servera med mango, granatäpplesalsaoch vattenkrasse. , till slut blev det en salsa så frisk och god som passar helt utmärkt med svärdfisken som jag rörde ihop en liten röra med citrongräs och sambaolek, men bli inte rädda för att samban är med för den märks knappast bland alla dem friska smakerna som gifter sig helt perfekt med den lite peppriga vattenkrassen
Bla coleslaw, picklad rödlök och en salsa som du får receptet på här. Ikväll ska några kompisar komma hit och vi ska bjuda på pulled pork med goda tillbehör
den smarriga bön- och halloumisalladen och i fruktsallader. De har sålt granatäpplen väldigt billigt på vårt Ica under hösten, så jag har shoppat med mig ett hem då och då och haft det i mat t
Jag har tidigare lagt upp ett par fantastiskt goda recept medpilgrimsmusslor (Jamie Oliver-sallad, Förrätt med svart trumpetsvamp), men man behöver ju variera sig
Ett mousserande från egendomen Les Temps Perdu i Chablis-byn Prehy. Pilgrimsmusslormed champagnesås. Tillsätt citronsaft och smaka av med salt och peppar
Hetta upp en stekpanna med smör och olja. Stek pilgrimsmusslorna på hög värme. Mortla lök, persilja, limeskal (men inte limesaft) och chiliflakes till ett smetigt smul
timjan - en bunta, plockad och hackad. vitlök - ett par klyftor. Såsen blev en Salsa verde (grön sås) i kombination med Gremolata, då jag rev i cest och pressade en del citron i såsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.