Även om jag har svårt att tro att de flesta av oss klarar av att hålla hans tempo, så var programmen bevis på att man med framförhållning och smarta knep i köket kan skapa riktigt vällagad mat på ganska kort tid
Det här är ett jättebra recept för dig som vill kunna förbereda middagen i förväg så att ansträningen innan maten står på bordet blir så liten som möjligt
Stek i smör några minuter på varje sida, låt stå och dra en stund på eftervärmen. Varva dem på spett som Du blötlagt innan, om de är gjorda av trä, vill säga
Lägg allt i en kastrull med vatten och buljong samt ev örtkryddor. Smaka av med salt. Soppa kokar jag rätt ofta för det går snabbt och är enkelt att laga
Delat på två. paprika. och örtsalt. paprika. vitlök och lök i smör i ca 1 minut, häll i vitvin, skrapa av det som satt sig i. grädden, låt koka i 1 minut, blanda i sparris, paprika, persilja, svartpeppar
Krydda med grovhackade korianderblad samt smaka av med salt och vitpeppar. Servera soppan tillsammans med en klick creme fraiche eller yoghurt per portion samt bröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.