Avsluta med att krydda köttet med salt och peppar innan du täcker det med mjöl. Till köttet. Du kan använda en wokpanna eller kastrull, men se till att det finnstillräckligtmed plats kvar i pannan, eftersom oljenivån ökar när du börjar fritera
Kanske är det för att man använder aubergine rätt mycket ifilippinsk mat och att jag är uppvuxen med det, eller så är det för att när man steker auberginen ändrar den smak helt och blir sådär härligt mushy
Så här gör man välsmakande fläskfileskivorfriteradei ett tunt lager frityrsmetmed en genuinsötsur sås till (notera nedan att rätten heter kött med socker och vinäger, inte kött medannanasjuice)
När vi går ut och äter kinamat, (vilket ju inteblir så himla ofta eftersom den vuxna karl här i huset inte är något stort fan av den typen av mat) så brukar jag för det mesta välja friteradkycklingmedsötsur sås
Rätten blev i slutändan friteradsötpotatismed rödlök, fetaost, rostade solrosfrön och gräslök. Salta, peppra och stek irikligtmed rapsolja, så att de iprincipblirfriterade
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.