Fisken tillagades hel, dvs med skinn och ben kvar. Hur mycket jag än älskar fisk äter vi det oftast bara en dag i veckan och sedan blir det lunch dagen efter på det (om man har tur)
På Pocket i Stockholm åt jag en helt fantastisk helfriterad lök med caesardip. Inspiration till nya rätter får jag från kockar, restaurangbesök, böcker, tidningar och genom ett fåtal bloggar
Rätten blev i slutändan friterad sötpotatis med rödlök, fetaost, rostade solrosfrön och gräslök. Ibland riskerar den att bli mosig och det är jag inte lika förtjust i
Till den kalla eller ljumna laxen som toppas med räkor och en parmesan- och citronvinägrett, serveras den kalla basilika- och spenatsåsen, smörslungade sockerärter, en krispig sallad ochdillkokt nypotatis
Självklart blev det lite friterad banan mot slutet. Besökte en spännande asiatisk butik i veckan och kom ut med en påse räkor, vårlök, koriander och lite röd curry
Jag använde låga tekoppar vilket funkade hur bra som helst (se nedan). Jag gjorde lite bbq häromdagen och ville ha lite tilltugg innan själva bbq-festen kom igång
Servera med nystekt fisk, kokt potatis och grönsaker. Vi har också den oturen att just de varannan veckor som kassen kommer är de veckor då jag har lediga helgeroch egentligen har mer tid till att planera och laga nåt gott vi själva är sugna på
Skär auberginenoch zucchinin i tunna skivor och stek dem i olivolja. salt och malen svartpeppar. Varva skivorna av zucchini, aubergineoch tomat i en ugnssäker form och krydda med salt och peppar
Till den kalla eller ljumna laxen som toppas med räkor och en parmesan- och citronvinägrett, serveras den kalla basilika- och spenatsåsen, smörslungade sockerärter, en krispig sallad ochdillkokt nypotatis
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.