Chokladbotten. Sätt ugnen på 150 grader. Klipp ut bakplåtspapper enligt 2 bottnen på en 24 cm rund form med löstagbar kant, lägg på cirklarna och smörj riktigt (med smör), lägg åt sidan
Ugn. 175º. Smöra och bröa en rund bakform, ca 24 cm i diameter. Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Blanda vetemjöl, potatismjöl, vaniljsocker och bakpulver
Sätt ugnen på 175-200 grader. Rosta nötterna till bottnarna lätt i ugnen. Gnid av skalen mot en handduk. Mal nötterna och blanda dem med siktat florsocker
Gör så här. Sätt ugnen på 180 grader. Smörj en 20 cm rund kakform och fodra med bakplåtspapper. Blanda vetemjölet med bakpulvret och tillsätt sedan övriga ingredienser till kakan i en stor bunke och vispa sedan samman till en jämn och slät smet
Som jag tidigare har nämnt hade vi mellan åren 2004-2008 egna konditorier i Stockholm. Snart är det ju också bröllop i Stockholm och då äts en mycket speciell tårta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.