Imorgon åker vi till Grekland, närmare bestämt Kreta och byn Makrigialos. Vill först påminna er om tävlingen som jag har på bloggen nu, chansen att vinna en fantastiskt Smakbox
Detta inlägg ochtävling har jag fått möjlighet att hålla tillsammans med Kitchentime. Och gott. Tävlingen hålls på Instagram (där jag heter bakasockerfritt)
Picknick-tips ochtävling. Nu är det juni och därmed sommar. Tävlingar. Jag har både ett picknicktips som funkar bra till det här vinet och en tävling, se under receptet
Anna var hemma och vi lagade och stökade tillsammans och det här blev gott tyckte vi. Paprikorna började se lite trötta ut men håll i er vad pigga dom blev när dom fick sällskap av svamp och
Kyckling carbonara och en tävling med fina priser. Kyckling är ju lite snällare mot min kropp och vår miljö än rött kött och så blir det så himla gott med knaperstekt kycklinglårfilé i carbonaran
Och om du tar dig igenom hela det här inlägget så finns det en tävling på slutet där du kan vinna en massa sushi-produkter så att du också kan göra det själv
Tävlingsfråga. Jag är en kött och potatistjej och har endast smakat sushi på en skitvidrig och otroligt otrevlig restaurang på Drottninggatan i Stockholm
Då är det väl lite extra bra att priset i den här fantastiska tävlingen är just en pizzasten, med tillhörande pizzaspade och ett ex av min senaste vegetariska kokbok – Jävligt God Husman
Inledningsvis är det en svensk tävlingoch vinnaren går vidare till den internationella finalen. Jag hoppas såklart att du lägger din röst på mitt recept, salsicciafylld salviakyckling med potatiskaka och grön valnötskräm
Den här marängtårtan är min svågers specialitet, och så himla god. Den allra bästa fyllningen och toppingen är i min smak massor av färska skivade jordgubbar ihop med grädden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.