Vansinnigt god, superenkelt och snabb pasta som dessutom är vegetarisk och riktigt mättande. Färsk pasta kommer man ofta över billigt och de som är smaksatta är ju extra goda tycker jag så dom brukar jag köpa, annars föredrar jag torkad pasta
Dela champinjonerna i halvor och lägg tillsammans med löken och timjansbladen. Det är det godaste jag ätit någonsin, så det är verkligen ett recept jag tycker att man bör prova
Nu kan många hävda att snabba kolhydrater som vit pasta genererar inte är så mättande i längden. Men det här var i alla fall gott och jag blev helt inne i smakerna när jag satt och åt
Originalreceptet är utan champinjoner men det var lika gott vilket som. Förförra torsdagen var det min tur att bjuda på lunch på jobbet och då bjöd jag på den här goda pastagratängen
Skriva champinjonerna och läken och och lägg dem på köttet. Hoppas ni hade en fin Nyårsafton igår kväll, och att ni alla avlagt era nyårslöften för detta kommande året
14 bröd Ingredienser 4 dl vetekross 16 dl vatten 50 g jäst 2 msk olja 1 msk salt 3 l vetemjöl Till formarna. Koka upp vetekross och en tredjedel av vattnet och låt sjuda i 10 minuter. Häll i olja, salt och nästan allt mjöl, spara 1-2 dl till utbakning. Ta formarna direkt från kylen och grädda dem i nedre delen av ugnen, två åt gången i 45 min
Fräs champinjonerna och salta och peppra och lägg på en tallrick när dom är klara. Blanda pastan med gräddblandningen och lägg det på ett fat eller form
Fräs purjo, champinjoner och vitlök i olivolja under omrörning. Enkel, lättgjord men väldigt god blir den här pastan, som passar bra nu i kräfttider, i synnerhet för er som inte gillar att pilla med kräftor och söla ned er
Bullarna går bra att frysa. Börja med fyllningen. Riv mandelmassan och blanda med övriga ingredienser. Bred hälften av fyllningen över plattan och rulla ihop den som en rulltårta
Att sno ihop den här sortens paj, är ett utmärkt sätt att ta tillvara små mängder färska bär, och om man fryserin den, på sätt "spara" på sommaren inför höst och vinter
Grytan får smak av färskachampinjoner, små steklökar, vitlök, rosmarin samt rödvin utöver sojabitarna från Hälsans Kök och serveras gärna till saltrostade potatisar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.