Det blev ett glutenfritt och vegansk tunnbröd med bas gjord på kokt potatis och bovetemjöl. Brödet går lätt sönder innan det har gräddats så var lite försiktig och snåla inte med mjölet utan strö på mer när det behövs
lättlagat och detta var en väldigt uppiggande ochfräsch förrätt som kändes spännande att få smaka. Ceviche är ursprungligen en fiskrätt från Peru som görs på färsk fisk som kan varieras (efter utbud eller tycke och smak) och som marineras i en citrussyrlig lag och kryddas med koriander
Lägg upp små sillbitar påtunnbrödet samt en klick av ört- och oströran ovanpå sillen. Den här fina lådan med godsaker (och recept) i stod nämligen och väntade på trappan när vi kom hem från tandläkaren idag
Rätten serveras kall så på sommaren är det ofta en huvudrätt ochpå vintern en förrätt. Kombinationen av kött och fisk kan tyckas märklig men funkar väldigt bra
Jag grillar helst på kolgrill då det är mest miljövänligt och undviker alla former av tändvätska. Jag hade ingen äggula hemma till majo och behövde få en krämigare konsistens, det fick bli brynt smör istället
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.