Här serveras den medmarinerad kycklingfilé, nudlar och thailändsk gurksallad. Blanda hett vatten med socker och salt i en skål, rör om så att sockret löser sig ordentligt
Ha kokosolja i en stekpanna och ha pannan på medelvärme. LINSRÖRA MED EN TOUCH AV INGEFÄRA. När jag gick hem från jobbet idag och funderade på vad jag skulle äta för lunch var citronstekt aubergine det enda jag kunde tänka på
Lägg upp salladen på ett stort fat och toppa med tofuskivor och strö över sesamfrön. Skölj och dela gurkan på längden och gröp ur det vattniga med en sked
Det här är en riktigt god ochfräschsommarsallad, som passar bra som lunch en varm sommardag. Du kanske inte har just min plommonsirap i skafferiet, men det går bra med någon anna fruktig sirap eller till ochmed ljus flytande honung
Här från tidigare i veckan när vi åt stekt lax och pasta i sin enkelhet med en fräschgrönsalladoch en supergod kall sås på en burk créme fraîche spetsad med lite thai sweet chili-sås, en klick honung för att balansera hettan, samt örtsalt och peppar
Lägg upp salladen på ett stort fat och toppa med tofuskivor och strö över sesamfrön. Skölj och dela gurkan på längden och gröp ur det vattniga med en sked
Äntligen har jag fått veta hemligheten med att få till en riktigt god och saftig kycklingfilé. Det man ska tänka på när man tillagar kycklingfilé är att köttet ska vara tinat och gärna rumstempererat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.