Potatissallad ca 10 portioner ca 1,5 kg Färskpotatis 1 rödlök 1 knippe rädisor Lite färsk basilika 1 påse ruccola 2 tomater 1msk dijonsenap en skvätt vinäger En skvätt olivolja Lite parmesan eller annan smakrik ost 1
Till de tunna revbensspjällen (ribs) åt vi en klassisk och god potatissallad. Jag gör många olika varianter på potatissallad under somrarna men den här klassiska med en vinägrett är nog godast ändå
Idag tänkte jag tipsa er om potatissalladen jag gjorde igår. Hoppas att ni mår bra idag, det gör jag. Jag gör den ofta på somrarna och använder i stort sett samma ingredienser, men har lite svårt att veta hur mycket jag tar av allt
Den här goda potatissalladen passar lika bra till färskpotatis som till vanlig. När min pappa fyllde år i slutet av maj åt vi potatissalladen tillsammans med de här goda korvarna
Det är så skönt med lite sol och värme och äntligen är våren här på riktigt. Vi grillade för någon dag sedan och till köttet gjorde jag rostade chili och vitlökspotatis
Varje sommar brukar jag göra minst en omgång av denna potatissallad. Fotot. Theres Lundén. Första gången jag åt den var en midsommarafton vid kusten strax söder om Göteborg
Potatissallad med halloumi och melon6-8 potatisarallroundkrydda1 halloumi1 bit vattenmelon0,5 galiamelon1 snackpaprika6 små plommontomater1/3 gurkasalladslökpepparSkala och koka potatisen
Bara måste dela med mig av detta recept. Sökte lite efter nya efterrätter till i helgen som var då vi skulle ha över lite folk och hittade detta recept hos Jenny
Äpplepaj med smak av kola, visst låter det som ett vinnande koncept. Oh, yes. Receptet kommer från bloggen "Bakverk och fikastunder" (mama), men jag har lagt till socker och kanel på äppelbitarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.