Och vad är väl godare än hembakat bröd, bara doften som sprids i huset gör en lycklig ju och det här frö och nötbrödet lchf går till och med fort att baka, vilket passar utmärkt för en hungrig mage
frön från ½ vaniljstång). Låt cashewnötterna rinna av och mixa sedan i en matberedare till en slät massa, häll i kokosmjölk, sirap och vaniljpasta/frön tills du får en jämn och krämig konsistens
Frö & morotsbröd 175 grader 70 min Rör samman alla torra ingredienser. 0,5 dl Kung Markatta Linfrö. 1 dl Kung Markatta Solrosfrö. 1 dl Kung Markatta Pumpafrö. 3/4 dl psyliumfröskal. 0,5 dl Kung Markatta Chiafrö
Här använde jag sesam, linfrö samt solroskärnor som jag malde till “mjöl”. Mall sesam, linfrö och solroskärnor till ett “mjöl” och blanda med mandelmjöl samt gurkmeja, spiskummin, fiberhusk, salt och bakpulver
130 g sesamfrö. 100 g linfrö. 100 g solrosfrö. 75 g sesamfrön och 75 g vallmofrö. 130 g sesamfrö. 100 g linfrö. 100 g solrosfrö. 75 g sesamfrön. 75 g vallmofrö
Till soppan kommer det serveras ett fantastiskt gott frö och blåbärsbröd, det är riktigt saftigt och innehåller mängder av nyttiga ting så håll till godo
Mixa mandel, valnötter och sesamfrön till mjöl och blanda med övriga torra ingredienser i en bunke. Mixa mandel, valnötter och sesamfrön till mjöl och blanda med övriga torra ingredienser i en bunke
)hackade torkade aprikoserpumpafrönhackad mandel (en näve)russinsirapsaltolivolja (till formen och även en slatt i degen)lättyoghurtbikarbonat (2 tsk)Rörde ihop allt, hällde i en oljad brödform, degen var rätt så lös
Jag använde mestadels solrosfrön, eftersom de är ganska neutrala i smaken. Solrosfrön är rika på flera mineraler och vitaminer, och innehåller också stora mängder fleromättat fett
Häll i resten av vattnet, mjölken och allt övrigt utom sesamfrön och solrosfrön till utbakningen. Strö ut lite mjöl och sesamfrön eller solrosfrön på bakbordet, tippa ut degen och forma den till en stor limpa
Saftiga och fiberrika tekakor med frön. Uppvispat ägg, havregryn och frön till garnering. Rör ner solrosfrön, salt och mjölmix och arbeta degen ordentligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.