Fylld fläskfilé och två sorters potatistillbehör
Två små kök
Två små kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g fläskfilé
  • 140-150 g bacon, knaperstekt och finhackad (spar gärna baconfettet att bryna fläskfilén i)
  • 2 påsar babyspenat, ca 120 g 1 msk smör
  • 1 msk olivolja
  • 50 g riven parmesanost (eller annan smakrik ost)
  • 1 skiva vitt formbröd (dagsgammalt), rivet
  • 1 ägg 1 krm salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 kruka rosmarin
  • 1 kruka timjan (eller salvia)
  • Salt och svartpeppar
  • Potatisbakelser, 4 st 6 potatisar 2 dl crème fraiche
  • 2 ägg 1 kryddmått vitpeppar
  • 1 tsk salt
  • 1 liten purjolök, finstrimlad
  • 1 dl riven västerbottenost
  • Smör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.