Har stått vidspisenidag och gjort färsrätter itriss, jag börjar med fylldköttfärslimpa. Söndag igen, och nu kan man väl säga att julstämningen har släppt
Fylldfläskfilé. Vi börjar med en varmrätt som vi satte i oss igår, fläskfilé med gratineradpotatismos och rödvinssås, som genast kändes värd en plats på listan över förslag på nyårsmenyn
Skala och skär rotfrukterna ibitar. Skala och skiva löken tunt, skivafeferonin. Blanda rotfrukter, lök, feferoni, grädde, salt och peppar och häll i en smord ugnsfast form
Ugnsgratineradfläskfilé med en gräddigpikantsås gjorde jag till lunch idag, som serverades på en bädd av ruccolasallad och toppad med riven färsk parmesan
Vi har tänkt göra fylldaauberginer länge, men interiktigtkommittill skott. Men när vihittaderiktigtfinaaubergineri affären så kunde viinte låta bli och köpa dem
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.