Ta ut plåten och vänd runt grönsakeroch svamp. Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylldmed parmalindad kycklingfilé som jag fylldemed parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Servera med potatis, pasta eller ris och lite grönsaker om du vill ha det. Lägg till grönsaker om du vill följa tallriksmodellen lite mer strikt än vad jag gör
Vi åt dem med ugnsrostad potatis/grönsakeroch grillad sparris. Fylldkycklingfilé. Jag fick en hel del uträttat och både smått och gott fick följa med hem
Fäst med tandpetare och bryn filéerna runt om i en stekpanna med smör. Servera med ris och sallad. 4 st kycklingfiléer. 1salt och peppar. 14 st kycklingfiléer 8 skiva salami 1 st röd paprika salt och peppar 1 msk smör eller margarin 2 dl vispgrädde 1 dl vatten 1 msk kycklingfond 1 msk kinesisk soja Servera med. 225°Skär ett snitt i filéerna och fyll varje filé med 2 salamiskivor och strimlad paprika. 1Blanda grädde, vatten, fond, soja och häll i formen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.