Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld med parmalindad kycklingfilé som jag fyllde med parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Hacka mozzarellan och salamin i mindre bitar, blanda ihop. Skär ett snitt i filéerna på långsidan, fyll med mozzarella/salami blandningen, fäst med tandpetare
Nämligen kycklingfilè som jag fyllde med godsaker, virade bacon runt och stekte i ugnen. Kolla även in mitt andra recept på fylld kycklingfilè om tycker detta verkar gott
Bryn filéerna runt om i smör i stekpanna. Krydda med salt och peppar. Skär en skåra i varje filé och lägg i en skiva skinka, en klick färskost och några tomatklyftor
Sätt ugnen på 175 grader och börja med fyllningen. Smula ner fetaosten i en bunke, tillsätt soltorkade tomater och basilika och arbeta samman med en gaffel
Valet föll på fyllda kycklingfiléer med grönsaksbulgur. Nu har jag flyttat och installerat mig hemma hos mina vänner Anna & Mats, där jag tillfälligt ska bo innan jag flyttar iväg till en egen lägenhet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.