Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylldmed parmalindad kycklingfilé som jag fylldemed parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök ochsvamp
Lägg över svampen i stekpannan med kycklingen och häll ner resten av osten och matlagningsgrädden. Krydda med paprikapulver, chili och citronpeppar och låt sjuda tills riset är färdigt
Krydda svampenmed salt och svartpeppar. Kolla så att köttfärslimpan är genomstektmed en provsticka. Jag gillar köttfärs som råvara och att baka ihop en limpa med olika sorters fyllningar och härlig stekyta är ett bra sätt att använda det på
Kolla så att kycklingen är genomstekt - inget rosa alls - köttet ska vara vitt och saftigt. Lägg salviablad på ena sidan av kycklingfiléernaoch klicka ut blandningen med crème fraiche och ost på den andra
De är väldigt duktiga på att gå så det blev en tur i svampskogenoch vi fick med oss några liter hem…kul att visa M&M vad man skall plocka och hur man gör
Fylldkycklingfilé. Jag fick en hel del uträttat och både smått och gott fick följa med hem. Nu tänkte jag bjuda på ett kycklingrecept med smarrig fyllning som jag lagade ikväll
Servera med klyftpotatis, råstekt potatis eller en härlig potatisgratäng och sallad. Flytta över filéerna till formen med grädd- och chilisåsen, strö över resterande mozzarella/salami blandningen
Fäst med tandpetare och bryn filéerna runt om i en stekpanna med smör. Servera med ris och sallad. 4 st kycklingfiléer. 1salt och peppar. 14 st kycklingfiléer 8 skiva salami 1 st röd paprika salt och peppar 1 msk smör eller margarin 2 dl vispgrädde 1 dl vatten 1 msk kycklingfond 1 msk kinesisk soja Servera med. 225°Skär ett snitt i filéerna och fyll varje filé med 2 salamiskivor och strimlad paprika. 1Blanda grädde, vatten, fond, soja och häll i formen
Blanda ihop med gräddfil och mayo, proportionerna efter eget smak och tycke. När man sen kommit åt de gröna underbara små gynnarna så räcker det med lite smör i pannan tillsammans med bondisarna
Stektsvampmed brödsmulor, vårlök och rosmarin – en receptskiss. I ett avsnitt gjorde han en enkel svamprättmed krispiga brödsmulor, rosmarin och vårlök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.