Mattipsetidagblirlite oväntat lövbiff, fyllda dessutom ismarrigtgodsås. Efter jobb blir det en timma på Form, på tallrikenikväll serveras en godkycklinggratäng och därefter kan man lugnt sjunka ner i soffan med en skål ostbågar och något gott vini glaset
På med en godsås med både grädde och crème fraiche, buljong, tomatpuré och en aning soja. Med lövbiffarna bara enkelt vikta så rymmer fyllningeniväglite grand isåsen men det gör inget för smaken
Det är en så himlarnssmarrig kall sås som vi serverar er idag, en sås som ni säkert kan ha på många mattallrikar och som inte kräver några konstigaingredienser
Lägg en bit med gelé i botten på krustaden och sedan en litenbit ädelost. Gratinerai 3 minuter på 200 grader tills man ser att osten smält något. 50 g rödvinbärsgelé. 50 g ädelost från Jämtland (jag använde Kvibille gräddädel)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.