Fyllda kycklingfiléer med risotto och örtolja
Regnets mat
Regnets mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 port
  • 4 kycklingfiléer
  • 1 msk olja
  • 4 skivor parmaskinka
  • vi
  • 4 soltorkade tomater
  • 4 skivor camembertost
  • 1 tsk salt
  • 2 krm vitpeppar från kvarn
  • 20 min
  • 4 port
  • 1/2 lök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 50 g champinjoner
  • 3 msk olivolja
  • 2 dl avorioris
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar från kvarn
  • 3 dl vitt vin
  • 2 dl vatten
  • 3 msk kycklingfond på flaska
  • 2 dl färskriven parmesanost
  • 4 port
  • 300 g grön sparris
  • 1 tsk salt
  • 1 krm vitpeppar från kvarn
  • 1 tsk olja
  • 1 dl färskriven parmesanost
  • 4 port
  • 1 knippe färsk timjan eller
  • 1 tsk timjan på burk
  • 4 kvistar färsk basilika
  • 1 vitlöksklyfta
  • 3 msk olivolja
  • 2 krm salt
  • 1/2 krm vitpeppar från kvarn

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.