Lägg ut lövbiffarna på en skärbräda och fyll halva med valfri grönmögelost. Kan vara den mest tacksamma kylskåpsrest man kan ha då de går att trolla fram många kulinariska rätter med
De här lövbiffarna fyllde jag med fräst lök, squash och kastanjechampinjoner. Hungern motade jag med ett stort grönt äpple så fort köttet ställts in i ugnen
Fyll lövbiffarnamed färskosten och vik ihop på mitten. Försegla köttet med grillspett. Servera lövbiffarnamed bakad potatis eller klyftpotatis och en krispig grönsallad
Vik ihop lövbiffarna och fäst ”klämman” med en tandpetare. Lägg ut lövbiffarna på en skärbräda. Här fylls biffen med salt kapris, söt & fyllig tomat och krämig ost
Hetta upp en stekpanna med oljan i. Salta och peppra lövbiffarna. Klicka i lite Crème Bonjour färskost på varje lövbiff, vikt ihop och låsfast med en tandpetare
Börja med fyllningen. Servera med kokta fullkornsnudlar, rucolasallat och tomathalvor. Stek lövbiffarna i matfett i en stekpanna på lite mer än medelvärme, ca 1 1/2 minut per sida
Fyll lövbiffarnamed färskosten och vik ihop på mitten. Försegla köttet med grillspett. Servera lövbiffarnamed bakad potatis eller klyftpotatis och en krispig grönsallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.