Istället för ris tog vi fullkornsbulgur vilket går precis lika bra! Originalreceptet kommer från kokboken "Mat för stora och små" men vi gjorde lite småjusteringar.Fyllda paprikor till 4 personer
Rör i ägg och mjöl och krydda med salt och peppar. Mosa osten med lite av crème fraichen. Blanda med resten av crème fraichen, rosmarin, honung, salt och peppar
Paprikorna fylldes med skogssvamp och nyttig bulgur. Servera med en god sallad och dressing. 4 stora eller 8 mindre röda paprikor3oo g köttfärs1 ägg1 gul lök1 dl bulgur1 dl förvälld svamp1 dl riven ostsalt peppar1 msk kalvfondSkär av ett lock på paprikan och se till att den ligger stadigt. Koka bulgur i dubbel mängd vatten och 1 tsk kalvfond. Laga i ugnen på 200 gr i ca 30 minuter och paprikorna fått fin färg. 8 mindre röda paprikor
Fäst med tandpetare och bryn filéerna runt om i en stekpanna med smör. Servera med ris och sallad. Skär ett snitt i filéerna och fyll varje filé med 2 salamiskivor och strimlad paprika
Att fylla paprikor är både praktiskt och gott. Vill du äta ett vegetariskt alternativ är detta fantastiskt gott - godare än med köttfärsfyllning om du frågar mig
Fäst med tandpetare och bryn filéerna runt om i en stekpanna med smör. Servera med ris och sallad. 14 st kycklingfiléer 8 skiva salami 1 st röd paprika salt och peppar 1 msk smör eller margarin 2 dl vispgrädde 1 dl vatten 1 msk kycklingfond 1 msk kinesisk soja Servera med. 225°Skär ett snitt i filéerna och fyll varje filé med 2 salamiskivor och strimlad paprika
Fyll paprikornamed blandningen, tryck till så de blir väl packade. Skär av locket av de små paprikorna eller dela de större på längden, ta bort kärnhuset
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.