Färsbiff i panna och pestomarinerad quinoasallad
Gradinskan mat
Gradinskan mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner
  • 400 g köttfärs
  • 1 liten gul lök
  • 1 tsk örtsalt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1½ msk potatismjöl
  • 1 dl mjölk
  • 1 msk smör eller margarin
  • dl
  • 1 msk soja
  • 4 delar Stek
  • 4 min och
  • 4 portioner
  • 2 dl quinoa
  • 25 g rostade pinjenötter
  • 1 burk valfria bönor
  • 1 1/2 dl oliver
  • 1 burk minimozarella
  • 1/2 burk pesto

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.