Jag är där inne och inspireras var varannan dag och sparar recept efter recept. När det kommer till bakning tycker jag att det är mycket svårare att improvisera, det ska oftast vara exakt för att det ska bli som man tänkt sig - och därför följer jag ofta recept när baklusten faller på
Och det är inte alltid som våra barn får presenter skickade hit. Maria beställde menyn till gårdagens middag och hon ville också bli väckt på morgonen med en minitårta/maxicupcake
Kalas med farmor, farfar och mormor kräver ju tårta och sonen tyckte att jag skulle göra någon god. Den blev riktigt hög och fin och inte så där galet söt utan kändes rätt fräsch trots att det faktiskt är en gräddtårta
För ett tag sedan var det en kaka med hallon, kardemumma och mandelmassa och nu har det även blivit en lyxig banankaka med choklad samt en citronkaka med vallmofrön
Var tvungen att slå på miniräknaren i telefonen till och med. Jag hade dock helt ställt in mig och förmodligen räknat fel i alla år för jag var JÄTTESÄKER på att jag fyllde 36… Men se de gjorde jag INTE. Är man född 1978 blir man 38 år och inget annat. 38 år och
Dagen har börjat med sång och ytterligare några superfina presenter på sängen, men eftersom familjen var här och firade min födelsedag igår blir det antagligen inte mycket mer firande idag
I vårt letande efter lämpliga saker att servera i vårt kafé i Blå Huset blev vi tipsade av en god vän om detta recept med blå vallmpfrön och massor med citron
Kan en kaka vara både knaprig och seg. Den här kakak kan vara det iaf, den är knaprig på utsidan och har ett mjukt och lite segt inkråm med mycket citronsmak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.