1 purjolök, skivad (ca 2 deciliter). 500 g biff, nötkött i bit, lövbiff eller älg 1 msk olja 2 krm finmald vitpeppar 1 tsk salt 1 klyfta vitlök 1 dl oystersås 5 dl vatten 1 purjolök, skivad (ca 2 deciliter) 1 msk redning, t ex maizena ris till servering persilja, till servering
Korv med mos blev det inte, KORV däremot och en sån sjujäsikens god gräddstuvadpurjolök till. Har varit med Joline på en läkartid i Borgholm på förmiddan, apoteket efter det och sen hämtat ut lite paket till kryddburken
En del av mangolden ochpurjolöken fick bli till en krämig stuvning, med fårost och grädde. Den färgprakt som slår emot en bland stånden med frukt, grönt och kryddor, upplevs extra vackert en klar dag på vintern
Smaka av med salt och peppar. Rör i färskost, grädde, vatten och soja. Servera med ris och sallad. Blanda en sås av matyoghurt, hackad gurka och sweet chilisås och servera till
Blanda lingon och socker i en skål och mosa dem med en gaffel. Börja med att göra gurkan. Och, precis som min pappa en gång i tiden lagade det så är det också drypandes av fett och godsaker, precis som det ska vara
Krydda med salt och svartpeppar. )Det finns fantastiskt många bloggar med diverse olika recept. Godmorgon,jag vill tacka för responsen jag fick igår via mejl och på annat sätt
Biffar. Låt koka upp och smaka av med salt och peppar. Den här rätten är inte blyg när det kommer till smaker och passar bra nu när kvällarna blir mörkare och man vill äta varm och kryddstark mat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.