Getostgratinerade biffar med gräddstuvad purjolök och hasselbackpotatis
Salt & Peppar
Salt & Peppar
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4-5 portioner Biffarna:
  • 800 g nötfärs
  • 1 gul lök
  • 1/2 dl ströbröd
  • ströbröd
  • 1 ägg
  • 1 dl grädde
  • 1 litet knippe persilja (hacka fint eller använd några msk djupfryst)
  • 2 msk viltfond eller kalvfond
  • 1 msk soja
  • smör
  • 200 g getost
  • 1 purjolök smör
  • 1 msk strösocker
  • 2 msk vetemjölk
  • 3 dl mjölk
  • 2 msk dijonsenap
  • 600 g potatis

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.