Getostpaj med prosciutto
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 75 g kallt smör eller margarin
  • 1 1/2 dl riven
  • mellanlagrad ost
  • 3 dl vetemjöl
  • 2-3 msk kallt vatten
  • 1 purjolök
  • matfett
  • 1 burk marinerad kronärtskocka i bitar à ca 285 g
  • 1 burk grillad, strimlad paprika i olja à ca 200 g
  • 300 g chèvre
  • 125 g Kesella
  • 3 ägg
  • 1 1/2 dl mjölk
  • 1 näve rucolasallad
  • 10-15 cocktailtomater
  • 10-15 urkärnade oliver
  • 2 msk olivolja
  • 2 tsk hallonbalsamico
  • 80 g prosciutto
  • 50 g torrostade pinje­kärnor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.