Rör hastigt ihop ingredienserna till degen och tryck ut i en form med löstagbar kant. Fräs den hackade och sköljda purjolöken i lite smör tills den blir mjuk och glansig, krydda med salt och peppar
Rör hastigt ihop ingredienserna till degen och tryck ut i en form med löstagbar kant. Fräs den hackade och sköljda purjolöken i lite smör tills den blir mjuk och glansig, krydda med salt och peppar
Gör på samma sätt som med den klassiska pajdegen, men tillsätt kesella istället för vatten. Tryck ut i en osmord pajform med löstagbar kant, ca 25 cm i diam
I måndags delade Lena med sig av detta recept och jag kunde inte låta bli att testa. När vi handlat upptäcktes dock en ask champinjoner som sjöng på sista refrängen, och med tanke på senare matplaner togs chansningen att svampen skulle passa tillsammans med rödbetorna
Getostpaj på vit caprin, soltorkade tomater och timjan ¦. Knåpade ihop en paj med mer smak från fryksdalen, lite av det rostade havremjölet i skalet smakade mums
Men då de skulle baka chokladbollar till invigningen av sitt utecafé idag på dagis (hon går på en uteförskola), så valde hon helt enkelt bort bullbaket med mamma
Koka ärterna och blanda dem med olivolja. Krydda med hyvlad parmesanost. Koka upp rikligt med saltat vatten och koka pastaknytena i 3 minuter, häll av vattnet och rör ned lite smält smör. 2 paket Cappelletti Prosciutto Crudo , (fyllda pastaknyten)
Getostpaj redo att gräddas i ugnen. Det finns de som har lite svårt för det här med getost. Pajen är också god utan getost med enbart purjolöksfyllningen och perfekt för buffén
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.