Sötman från tomaterna, friskheten från spenaten och den underbarat speciella getosten i kombination med några kalamataoliver gifter sig mycket väl en torsdagkväll
Fick ta ikapp massa förlorad sömn och har sen också hunnit med en löprunda innan jag åt pad thai till lunch❤ Blir alltid så himla seg efter lunch dock så ska försöka pigga upp mig själv med te och en kaka medan jag kämpar mig igenom några timmars plugg till
I medtomaternaoch persiljan. På med en klick smör och bryn med löken. Häll av oljan ur tomaterna. Det här är egentligen Ernsts pajrecept som jag gjort om lite och tagit bort pajskalet på
Aromsmör medsoltorkadetomater till. Koka upp vatten och lägg i torkade tomater, låt stå en halvtimme för att salta ur och svälla, skölj med kallt vatten och låt rinna av
Två ingredienser och ett moment, perfekt för snabba middagar. Mixa 2 dl keso med 2 msk röd pesto på soltorkadetomater. LCHF, Såser, röror och marinader 2 dl keso med 2 msk röd pesto på soltorkadetomater
Blanda cream fraiche, ost, finstrimlade soltorkadetomateroch örtkryddor. Soltorkadetomater konserverade i olja ligger inte för mig, jag föredrar dem naturella vakuumförpackade
Getostpajmedcocktailtomateroch paprika. Lägg i cocktailtomaterna på något tjusigt sätt också. Den här getostpajen hämtade jag från boken Fredagkväll med mat och vin av Håkan Larsson och anpassade lite
Det sämsta med paj, är i mitt fall att vara singel och inte ha en frys, för det innebär att jag kommer få äta paj morgon middag kväll ungefär hela helgen
Färskost med marinerade soltorkadetomater. Mixa tomater, basilika och ostmassa med stavmixer. Låt stå tills det kallnar, häll av vatten och blanda med marinaden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.