Idag var jag sugen på något "brödigt" till lunch och kom på mitt recept på havre & kesella frukostfrallor som jag ofta gjorde till frukost för ett par år sedan
This means that you avoid getting crumbs in the frosting when the last layer is applied. Om det är något som jag är aldrig gör så är det tårta men jag har ingen bra erfarenhet av tårta så jag har aldrig gillat det och har aldrig grottat ner mig i tårtvärlden MEN jag har börjat att upptäcka så mycket vackra skapelser och min nyfikenhet att baka har väckts till liv så i helgen bakade jag en tårta till Kevin eftersom han var så duktig när han var med i Morgonshowen på Barnkanalen i Fredags
Igår var det sista skoldagen för dottern, men i år blev det ingen vanlig skolavslutning för hennes del, utan hon avslutade sitt första år på gymnasiet med tre veckors praktik och med att bjuda personalen på praktikplatsen på hembakta Kärleksmums till fikat
Vi avslutade den ganska långa stadspromenaden med ett halvkaotiskt besök på Hav i Hötorgshallen, där jag tack med personalens hjälp (mina trötta barn till trots) inhandlade diverse godsaker, som avnjöts senare under kvällen
Personalen på hemmet där han bodde de sista åren var helt förtvivlade över hans kostvanor. Jag och mina tre syskon var helt överens och bad personalen låta honom hållas och låta honom dö när det var dags
Fråga efter de vegetariska dumplingsarna så visar personalen dig gärna. Tofu är världens bästa grej. Särskilt när det numera finns så många roliga varianter att få tag på, låt oss nämna ett par bara för sakens skull
Även om personalen oftast säger att hon ätit bra till mellanmål kan hon ändå vara hungrig när vi kommer hem ca 16. Detta kanske beror på att eftermiddagen är ganska lång och att personalen tycker att om man äter två äppelklyftor och en deciliter yoghurt så har man "ätit bra", trots att det är många timmar mellan lunchen kl 12 och middagen kl 18
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.