Så är det söndag igen och den firade vi med veckans andra julskinka, Steve har verkligen fått smak på den nordiska juldelikatessen och verkar inte få nog
Följande kaka bakades till basaren på förskolan. Dess livsöde är ganska krasst. efter en smärre identitetskris spenderade den en avsevärd …Fortsätt läs »
Jag tror på tesen att inte bearbeta moset för mycket då det kan få en “klistrig” konsistens och jag gissar på att detta kan bero på att mer stärkelse avges
Korvstroganoff, gissar att alla egentligen lagar detta utan ett recept. Måndag och återigen ny vecka. Ibland känns det verkligen som att veckorna flyger iväg
Ni kan ju gissa vad jag kommer göra dagen efter min tävling. Någon mer än jag som ÄLSKAR frukost. För mig är det nog det bästa målet på dagen, jag skulle nog kunna leva på frukostmat resten av mitt liv (om man bortser från pepparlaxen från Wahlströms fiskbutik i Utvalnäs som jag berättat om tidigare)
Här sitter jag med datorn i knät, trötta och febriga barn i soffan och en kopp te på igång – jag har nog ett par vakna timmar till framför mig skulle jag gissa på
Nästa vecka är det Lucia, och eftersom jag är klassförälder i båda mina barns klasser, så kanske ni kan gissa vad jag ska sysselsätta mig med nästa vecka
Nu är det trött måndag som gäller och gissa vad som då ska tillagas i mitt lilla kök i stan. Bakad potatis med olika röror och fyllningar är jättegott och väldigt bra mat tycker jag, speciellt när man vill ha lite disk
Jag gissar att det är bakpulvret samt äggvitan som är själva tricket till frasigheten. Igår gjorde jag den perfekta frityrsmeten, du vet sådär som det blir på din asiatiska restaurang
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.