GLAD PÅSK!
Fröken Dills kök
Fröken Dills kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 shalottenlök, skalad hackad
  • 1 msk smör
  • 1 dl vitt oekat vin
  • 2 dl kycklingbuljong
  • 2 dl grädde
  • 250 g små fina ärtor
  • 1/4 kruka färsk mynta
  • salt och vitpeppar
  • 4 skivor formbröd
  • 1 msk smör
  • 100 g löjrom
  • 1 dl gräddfil eller smetana
  • 1 shalottenlök, skalad finhackad
  • 2 krukor färsk basilika
  • 1 dl kallpressad rapsolja
  • 1 msk honung
  • saft från ca 1 pressad lime
  • salt och svartpeppar
  • 3 m svinfjälster
  • 750 g fläskkarré
  • 250 g späck
  • 25 g salt
  • 2,5 g muscavadosocker
  • 1 g saffran
  • 35 g skalade pistagenötter
  • 20 g vitlök mixad i 1 dl vitt, oekat vin
  • färsk salvia och rosmarin efter behag
  • 1 msk gula senapskorn
  • 1 msk bruna senapsfrön
  • 2 msk kallt vatten
  • 2 tsk honung
  • 1/2 tsk salt
  • 2 tsk vinäger

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.