Men när det är sommar ochfärskpotatistider nöjer jag mig med den näst bästa varianten, att använda kokt färskpotatisoch ösa över en massa gott i en gratäng
Vispa ihop alla ingredienser till marinaden och lägg köttet i en plastpåse. Den är jättegod, men amerikanerna har helt andra regler vad gäller antibiotika till djur
ca 800 g laxfilé med skinn, i bit 75 g smör 2 klyftor vitlök 0,5 dl flytande honung 1 citron, finrivet skal och saft 0,5 kruka färsk koriander, finhackad 1 röd chilifrukt, urkärnad och finhackad 1 msk japansk soja salt peppar 3 citroner, halverade. Till servering1 kg färskpotatis, kokt
Jag serverade dessa till grillad fläskfilé och en pestopotatissallad. Var och letade lite matinspiration och fastnade för de här goda champinjonerna, vitlöks, och chilimarinerade champinjoner, som gav stor utdelning för liten insats i köksregionen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.