Avnjutes med sallad och bröd – ätes med fingrarna. Pensla revbensspjällen rejält med glazen och låt dem sedan vila i ett par timmar för att ta riktigt bra smak
Avnjutes med sallad och bröd – ätes med fingrarna. Pensla revbensspjällen rejält med glazen och låt dem sedan vila i ett par timmar för att ta riktigt bra smak
Avnjutes med sallad och bröd – ätes med fingrarna. Pensla revbensspjällen rejält med glazen och låt dem sedan vila i ett par timmar för att ta riktigt bra smak
Avnjutes med sallad och bröd – ätes med fingrarna. Pensla revbensspjällen rejält med glazen och låt dem sedan vila i ett par timmar för att ta riktigt bra smak
För en jämn fördelning av alla ingredienser och perfekt resultat är florsockret din bästa vän. Det finns inget värre än att entusiastiskt ta en bit av en riktigt god paj för att några sekunder senare snopet få en tjock bit pajskal som riskerar att krossa din emalj
Jag gör ofta och gärna en sallad när solen står högt på himlen och värmen ligger som ett dallrande gelétäcke i luften, då när jag inte har lust att svettas i köket vid spisen eller har orken att tända grillen är det den perfekta maten att plocka fram för småhungriga magar
(Håll koll på oljan medan du värmer den, den ska bli riktigt varm) Häll försiktig oljan över riset och lägg lock på kastrullen och ställ den på låg värme
För en jämn fördelning av alla ingredienser och perfekt resultat är florsockret din bästa vän. Det finns inget värre än att entusiastiskt ta en bit av en riktigt god paj för att några sekunder senare snopet få en tjock bit pajskal som riskerar att krossa din emalj
att fungera som glaze). Mitt bästa tips för att krydda griskött är att tänka "sött och pepprigt". Pensla köttbitarna med resterande glaze och servera med pommes
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.