Idag bjuder jag på en riktig grill klassiker som äts med fingrarna, baby ribsmed glaze. Servera exempelvis med tomat/lök sallad med rödvinsvinäger, olivolja, salt & svartpeppar samt grillade champinjoner & zuccini
2 Chili- och limesmör 100 g rumsvarmt smör finrivet skal av 1 lime 2 tsk pressad limejuice 1 urkärnad och hackad chili 3 msk kokosflingor salt Majskolv 4 förkokta majskolvar flingsalt Blomkål med kaprisvinägrett 1 medelstort blomkålshuvud salt olja 1/2 dl finhackad kapris 2 tsk dijonsenap 2 msk vinäger 1 dl olivolja Innanlårskappa ca 360 g innanlårskappa av nötkött Lägg till i inköpslistan
Gröp ur det vattniga med en sked och tärna gurkan smått. Lägg upp de grillademajskolvarna på ett fat och bred på smör, lite salt och strö över pecorino
Pensla majskolvarna och torsken med olja. majskolvar. Ansa och koka majskolvarna i saltat vatten i cirka 5 minuter. Grilla majskolvarna till fin färg, cirka 10 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.