Glitter, glamour och ett nytt 2012!
Gourmetmorsan
Gourmetmorsan
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 skivor chèvreost
  • 4 skivor prosciutto
  • 4 skivor formfranska
  • 4 msk honung
  • 1 näve blandade nötter
  • 2 msk svartvinbärsgelé
  • 1 msk vatten
  • 230 grader
  • 10-15 minuter
  • 15 små bitar
  • 1 burk kräftor i lag
  • 1 finhackad röd lök
  • 0,5 dl finhackad dill
  • 1,5 dl riven lagrad ost
  • 1 gelantinblad
  • 2 dl creme fraiche
  • 6 personer
  • 4 st stora Tomater eller 20 st coktailtomater
  • 4 personer
  • 600 gr laxfile utan skinn och ben
  • 8 kycklingfiléer
  • 2 tsk salt
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 kruka färsk örtkryddor tex. timjan eller oregano. (Funkar också bra med Findus frysta Italienska örtkryddor)
  • Låt de marineras några timmar.Går perfekt att låta de ligga över natten.Servera dem till en god sallad och potatisgratäng eller klyftpotatis.Fiskarhustruns torskrygg 4 portioner
  • 4 st torksryggfiléer
  • 1/2 purjolök
  • 1 burk champinjoner
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 kruka färsk örtkryddor tex. timjan eller oregano. (Funkar också bra med Findus frysta Italienska örtkryddor)
  • 2 äggulor
  • Gör så här:Koka potatisen så det bli mjuka.
  • 6 personer
  • 4 dl vispgrädde
  • 1 vaniljstång
  • 4 äggulor
  • 1 dl strösocker
  • 4 stora portioner eller 8 små
  • 5 dl grädde
  • 2 ägg
  • 3 dl socker
  • 10 st
  • 5 dl grädde
  • 3 gelatinblad
  • Vit chokladmousse
  • 1 ägg
  • Toppa med krossade polkagrisar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.