Nyttigt glutenfritt bröd med nötter, frön, frukt och bönor. Bönor gör det glutenfria brödet saftigt. Det här brödet är så gott att jag tror att även någon som inte är glutenintolerant skulle älska det och inte känna skillnad på det här brödet jämfört med ett vanligt bröd
Jag provsmakade den exotiska gelén ihop med Philadelphiaglasyren och de är underbara ihop. Jag fyllde först en sprits med lång och ganska smalt munstycke och gjorde ett antal hål i kakan med spitsmunstycket och spritsade ner den gula gelén i hålen
Att baka och njuta av glutenfritt bröd har gett en ny dimension till min livsstil det senaste året. Det har blivit en hel del experimenterande med nya brödrecept här i Alanya i vinter
Avsluta med kokosflingorna, servera med GB Gräddglass Klassisk Vanilj eller Låglaktos Vanilj. Skär alla frukter i stora tärningar (spara apelsin och lime som ska pressas)
Jag inledde min frukost med att äta en fantastisk papaya, som gav mig en direktbiljett till min barndoms Kongo, där vi alltid började dagen med färsk frukt innan det var dags för gröt
Dela passionsfrukten i halvor, gröp ur kött och kärnor och blanda det med mango och jordgubbar. Till fyllningen, häll yoghurt och mascarponeost i en skål och söta eventuellt med florsocker
Desserten blev vitchokladmousse medexotiskafrukter och bär. Toppa moussen medexotiska bär, gott att ha en limeklyfta till för den som vill bryta av moussen med lite syrligt
Toppa med färsk skuren frukt och servera med vaniljyoghurt eller fruktsoppa. Smaksätt risgrynsgröt, kall eller ljummen, hemkokt eller färdigköpt, med lite vanilj och socker om det behövs
Jag måste säga att jag har dålig erfarenhet från glutenfria bakupplevelser. Men nu äntligen, här kommer recept på en supergod äppelkaka som även kan bjudas på när man har glutenintoleranta gäster
Men då gör jag scones på morgonkvisten, väldigt fort gjort att blanda ihop degen/smeten och så gräddas dom medan jag sminkar mig och gör alla andra sysslor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.