Den här pajen med havregryn är seg och knäckig på samma gång och smakar fantastiskt. Blåbär är ett av mina favoritbär och blåbärspaj är något av det godaste som finns tycker jag
Smält smöret i en kastrull tillsammans med grädde och sirap. Supersmarrig naturligt glutenfriblåbärspaj som blir knäckig i kanterna och lite lösare i mitten
När jag var och hälsade på i Karlstad för några veckor sedan hade mamma gjort en glutenfri äppelpaj som var jättegod - och jag som inte ens brukar tycka om bakverk med äpple i
Här är ett busenkelt recept på blåbärspaj som jag serverar med Kesella Dulce de leche (hur god. Smörj pajformar med smör och lägg i blåbär och pudra på lite potatismjöl
Servera med vispad grädde eller hemgjord vaniljsås. Den gör du genom att vispa äggulor tjock med lite valfri sötning och vanilj, som du sen blandar med vispad grädde
Det här är ett av mina favoritrecept på smulpaj, där jag ersatt vetemjölet medglutenfri mjölmix. 2 dl glutenfria havregryn. 1 1/2 dl glutenfri ljus mjölmix. 2 dl glutenfria havregryn. 1 1/2 dl glutenfri ljus mjölmix
Här om dagen så gjorde jag en super supermumsig blåbärspaj som jag hittadehär hos gottegrisen men jag har ändrat lite i receptet efter min smak, så testa denna pajför den blev jätte god och knaprigDetta behöver du
Blanda samman smält smör med muscavadosocker, nötter, mandelmjöl och kokos. Själv är jag varken eller men njuter likväl i fulla drag av denna blåbärspaj som skiljer sig väldeliga i smak från den traditionella smulpajen
Den förgräddades och fylldes med blåbär, kryddade med citronskal och toppades medglutenfri smuldeg. Om du använder frysta blåbär börjar du med att ta fram dem och häller dem i en skål eller i ett djupt fat så de tinar
I går var vi bortbjudna på fika till sambons son och svärdotter, så jag tänkte att ja skulle baka något smaskigt att ta medGlutenfritt så klart, hade aldrig prövat denna paj, men den blevklart godkänd av alla som åt den
Max gick in i skogen och kom ut med så pass mycket blåbär så att vi kunde baka en blåbärspaj, han kompletterade även med några jordgubbar och smultron som han också plockat
Jag måste säga att jag har dålig erfarenhet från glutenfria bakupplevelser. Men nu äntligen, här kommer recept på en supergod äppelkaka som även kan bjudas på när man har glutenintoleranta gäster
Men då gör jag scones på morgonkvisten, väldigt fort gjort att blanda ihop degen/smeten och så gräddas dom medan jag sminkar mig och gör alla andra sysslor
Blanda ut jästen i vattnet tillsammans med olja och honung. Här är recept på Glutenfria frallor. Vispa med en gång (utan att vänta) hastigt ihop med en ballongvisp eller slev till en jämn smet
Mixa dem med en stavmixer tills keson blir lite slät, då slipper du kesoklumpar i brödet. Låt degen stå och svälla medan du värmer ugnen, i 10 min. Värm ugnen till 200° och klä en plåt med bakplåtspapper. Forma 6 st platta bröd, pensla med ägg och strö på sesamfrön
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.