(Dubbla för högre tårta). (Dubbla för högre tårta). Scale. 1x2x3x. Ingredienser. 1 st tårtbotten. 4 ägg. 1,75 dl Ica sötströ (motsvarar 1,75 dl socker ) eller björksocker
Den glutenfria tårtan som jag gjorde till min födelsedag har blivit efterfrågad - och här är den. Glutenfri tårtbotten är väldigt enkelt att göra utan att köpa glutenfria mjölmixer, som se'n kanske bara blir stående i skafferiet
Glutenfri Röda Bär & Cream CheeseTårta. Glutenfritt. Glutenfri Röda Bär & Cream CheeseTårta. Glutenfritt 200 g finmald mandel (jag maler min mandel i en elektrisk kaffekvarn i omgångar och med lite potatismjöl i varje omgång )
Som äggersättning använde jag kikärtsspad, jag har använt tapioca som stärkelse och durramjöl – ett naturligt glutenfritt mjöl med fullkorn, smak och näring
Klipp en remsa dubbelt så hög som formen, av bakplåtspapper. Detta recept ger en fin och hög klassisk tårtbotten för 8, 12 och för 16 bitar. 3 Använd en krage på formen, det gör att tårtbottnen blir högre
Fick en förfrågan om ett glutenfritt tårtbottenrecept, så jag har plockat fram det som jag har använt några gånger och botten blir verkligen hög, fin och luftig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.