Glutenfri hög tårtbotten.
Mycakes
Mycakes
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 15 cm i diameter
  • 2 stora ägg
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 msk smör el
  • 18 cm i diameter
  • 3 stora ägg
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 msk smör el
  • 20 cm i diameter
  • 4 stora ägg
  • 1½ tsk bakpulver
  • 2 msk smör el
  • 24 cm i diameter behövs 5 stora ägg + 1½ tsk bakpulver + 30 g smör 2-
  • 3 rapsolja
  • 26 cm i diameter behövs 6 stora ägg + 2 tsk bakpulver + 35 smör el
  • 30 cm i diameter behövs
  • 7-8 stora ägg
  • 50 g smör el
  • 4 rapsolja Vaniljsocker, Finax glutenfria mjöl och potatismjöl
  • 20 minuter
  • 2 ägg
  • 25-30 minuter
  • 3-4 ägg och
  • 35-40 minuter
  • 5-6 ägg

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.