Bred ut i en smord form eller långpannaoch strö rabarbern tätt, tätt över. Jag gjorde min kaka ganska tunn i en något mindrelångpanna än minvanliga, men du kan göra den ilitemindre format också
Men äter man även LCHF finns ju ingenanledning att äta de fabriksbakadeglutenfria bröden, då de innehåller massor av kolhydrater från majsmjöl ochrismjöl
Saftigrabarberkaka. Blanda torra ingredienser. Strö skivade rabarber (mängd beroende på hur hög halt oxalsyra, använder sorten 'Elmblitz' som har låg halt) jämnt fördelat över smeten
Klicka ner i en form. Häromdagen hade jag lite fula bananer som behövde användas, här är resultatet❤️ 3 små mogna mosade bananer2 dl växtbaserad yoghurt1 msk fiberhusk 1 dl valnötter grovhackade 2 dl hasselnötsmjöl1 tsk bakpulver VaniljochkanelVispa allt med elvisptill en jämn smet, låt svälla 10 min. Baka i ugnen på 200 grader i ca 30 min. 1 msk fiberhusk. ca 30 min
Jag såg ett recept i julas med saffransbullar som man hade bakat i en långpanna, efter att ha kikat vad som fanns hemma fick det också blirussinoch valnötter i bullarna
så jag bakade glutenfria kanelbullar, bara därför Goda kanelbullar, glutenfria sådana, har jag inteätit (och hur vanliga kanelbullar smakar kommer jag inte mera ihåg)
Tillbaka från soliga, sköna och varma Mallorca och rakt iniregnigaochmindre varma Stockholm. Säsongens första rabarberkaka smakade precislika gott som den ser ut på bilden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.